Prilagođeno rješenje: Monitoring i upravljanje

Klijent

Jedan od naših kupaca tražio je rješenje koje će ubrzati proizvodnju, pratiti ključne procese i omogućiti kvalitetno informiranje. Budući da je proizvodnja često rezultirala proizvodima koji su bili oštećeni ili nisu zadovoljavali standarde kvalitete, cilj je bio pratiti ključne parametre i koristiti ove informacije kako bi se optimizirala proizvodnju putem online sustava upravljanja proizvodnjom.

Zašto ovo rješenje

Budući da je proizvodni proces vrlo specifičan, bilo je potrebno rješenje koje se može potpuno prilagoditi kako bi se uklonili problemi i kako bi proizvodnja bila učinkovitija. Zajedno s opremanjem svakog stroja za kovanje s odgovarajućom opremom, razvijen je specifični prilagođeni softver kako bi osoblje postrojenja moglo brzo dobiti uvid u ključne proizvodne vrijednosti i mijenjati proizvodne linije prema stvarnom vremenu.

Prednosti i rezultati za klijenta

S prilagođenim sustavom, korisnici postrojenja mogu se usredotočiti na ključne pokazatelje uspješnosti poput broja ispravnih i neispravnih proizvoda. Svaki stroj može se pratiti i analizirati s obzirom na razinu temperature, normu, stopu uspjeha, pogreške uključujući i intuitivno grafičko prikazivanje povijesnih vrijednosti. Podaci stroja mogu se koristiti za davanje naloga za proizvodnju u istom sučelju ili za ispis materijala koji sadrže bar kodove koji se mogu izravno koristiti za pokretanje ili mijenjanje proizvodnje na stroju. Konačno, generira se prilagođeno izvješće koje menadžerima prikazuje važne podatke o proizvodnji.

Tvornica za kovanje / Slovenija

22 stroja

bežični monitoring

Kontrola proizvodnje

strojevi se mogu isključiti i uključiti u online sučelju

Učinkovita proizvodnja

kontrola ključnih dijelova strojeva