Prilagođeno rješenje: Monitoring efikasnosti stroja

Klijent

Zahtjev kupca bio je implementirati napredni sustav monitoringa koji ne samo da mjeri vrijednosti, već i arhivira vrijednosti u bazu podataka i koristi iste za kontrolu proces. Cilj je bio usporediti vrijednosti dobivene iz različitih konfiguracija praćenog procesa i usredotočiti se na ključne pokazatelje. Ovo prilagođeno rješenje zahtijevalo je točan broj ulaznih kanala za mjerenje i integraciju podataka kao što su električne vrijednosti, tlak, temperatura, protok, brzina rotacije i drugo (ukupno 50 kanala).

Zašto ovo rješenje

Unutar sustava svaki korisnik može definirati specifične testne parametre (ubrzanje trajanje ubrzanja, trajanje stalne brzine, opterećenje). Na taj način moguće je koristiti iste procesne parametre za različite konfiguracije sustava nad kojim se vrši monitoring, a zatim kasnije usporediti rezultate i odabrati onaj s najvećom učinkovitošću.

Prednosti i rezultati za klijenta

Klijent može integrirati sve mjerene podatke dobivene iz različitih konfiguracija, i zatim odrediti koja od mogućih konfiguracija ima najveći utjecaj na njegovu proizvodnju. Pomoću softvera i baze podataka za napredno arhiviranja mjera, sustav može pružiti ključne informacije za ispitani objekt (maksimalna učinkovitost za različite procesne parametre i konfiguracija ispitanog objekta). Prilagođena web aplikacija koristi se za brzo i učinkovito konfiguriranje ključnih elemenata i istodobno za integraciju podataka u jedno sučelje računala.

HVAC proizvođač / Srbija

Prilagođena upotreba

statična i mobilna uporaba

50 kanala

za mjerenja vrijednosti proizvodnje

Izračun učinkovitosti

napredni softver izračunava kombinaciju input-a koja rezultira s maksimizacijom strojnog output-a