Katalozi

INDOK odjel je od 1. siječnja 2011. godine, sa ostalim knjižnicama sastavnicama Zagrebačkog sveučilišta i znanstvenim institutima, sudionik Integriranog knjižničnog sustava temeljenog na zajedničkom knjižničnom programu Aleph, čiji je nositelj Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu. Zahvaljujući tome, na zajedničkoj plaformi je dostupan pojedinačno online katalog knjiga iz fonda INDOK odjela – Knjižnice KONČAR – Instituta za elektrotehniku i katalozi ostalih knjižnica u Sustavu.

Zbirka časopisa INDOK odjela KONČAR Instituta za elektrotehniku sadrži časopise iz područja tehnike i primijenjenih znanosti od 1912. godine do danas. Arhiva tiskanih časopisa sadrži oko 700 naslova stranih i domaćih časopisa. Časopisi su dostupni za pregledavanje u čitaonici INDOK odjela, a članci se mogu kopirati i/ili digitalizirati te na zahtjev poslati elektroničkom poštom.

S korisničkog računala u INDOK odjelu, putem Portala elektroničkih izvora za hrvatsku akademsku i znanstvenu zajednicu, korisnicima je omogućen pristup mnogim elektroničkim časopisima. Molimo da zahtjev za posudbu knjige ili kopiju članka iz našeg fonda pošaljete na: indok@koncar-institut.hr.

Pronađi knjigu  Popis dostupnih časopisa Arhiva časopisa

 
Pošalji Ne, hvala