Izvještaj o održivosti

Izvještaj o održivosti Instituta 2022. pripremljen je u skladu s GRI standardima (Opće objave 2021.), u kojem izvještavamo o odgovornom upravljanju, korektnoj i etičnoj poslovnoj praksi, učinku na okoliš, razvoju proizvoda i usluga te ukupnom ekonomskom učinku i stvaranju dodane vrijednosti društvu. Izvještaj sadrži ostvaren rezultat u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2022.

Pratimo također naš doprinos ostvarenju UN-ovih Globalnih ciljeva održivog razvoja 2030. u područjima gdje imamo najveći utjecaj. Ciljevi održivog razvoja pružaju zajednički okvir za organizacije u svim industrijama i sektorima kako bi zajedno napredovali ka boljoj budućnosti. Također koristimo i druge priznate okvire izvještavanja, kao što su načela UN Global Compacta.

GRI standardi za izvještavanje o održivosti globalno su prihvaćeni alati za izvještavanje o održivom razvoju i društvenoj odgovornosti, koji se periodički revidira. Izvještaji Instituta objavljuju se od 2008. godine jednom godišnje, a obuhvaćaju rezultate prethodne kalendarske godine.

 

 

     
Pošalji Ne, hvala