Izvješća o društveno odgovornom poslovanju

Izvješće o društveno odgovornom poslovanju KONČAR – Instituta za elektrotehniku 2017. pripremljeno je u skladu s GRI standardima: Sržna opcija. Primjena međunarodno priznate metodologije Globalne inicijative za izvješćivanje (GRI) u izradi sadržaja Izvješća osigurava uravnotežen i transparentan prikaz učinka održivosti Instituta.

GRI standardi za izvještavanje o održivosti globalno je prihvaćen alat za izvještavanje o društveno odgovornom poslovanju i održivom razvoju, koji se periodički revidira. Set modularnih GRI standarda kreirani su kako bi se poboljšala globalna usporedivost i kvaliteta informacija o ekonomskim, okolišnim, društvenim i upravljačkim utjecajima, čime se omogućuje veća transparentnost i odgovornost tvrtke.

Izvješća Instituta objavljuju se jednom godišnje i obuhvaćaju rezultate prethodne kalendarske godine. Ovo jedanaesto izvješće Instituta obuhvaća razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2017. Prošlo izvješće objavljeno je u lipnju 2017., a sljedeće se planira u travnju 2019.

 

 Pošalji Ne, hvala