Još jedan uspješan posjet učenika srednje škole Končar – Institutu

Posjeti srednjoškolaca, za koje se nadamo da će jednog dana postati naši budući kolege, uvijek nas raduju. Ovoga puta to su bili učenici 2. i 3. razreda Strojarske tehničke škole Fran Bošnjaković.

Tijekom njihovog posjeta željeli smo ovim studentima pokazati raznolikost područja koja čine našu tvrtku. Imali su priliku čuti više o našim rješenjima za tračnička vozila od naših stručnih inženjera te posjetiti nekoliko naših laboratorija.

Posebno nas raduje to što je i ovaj posjet rezultirao pozitivnim dojmovima učenika, a neke od njih izdvajamo u nastavku.

“Posjet  Končar – Institutu mi je bilo lijepo iskustvo, jer sam mogao vidjeti nešto novo i zanimljivo. Preporučio bih svima koji idu u nekakvu tehničku školu ili koji bi se htjeli baviti svojom strukom da, ako je naravno moguće, odu posjetiti Končar i vide sve zanimljivosti njihovog posla i kompleksa u kojem rade.”

“Bilo je vrlo zanimljivo i poučno. Drago mi je da smo imali priliku obići Institut i zahvalan sam ravnateljici i profesorici što su nas vodili.”

“Moje mišljenje za ovo cijelo iskustvo posjeta, mislim da je bilo jako zanimljivo i vrlo poučno, jer ljudi tamo rade i znaju što govore. Volio bih još jednom posjetiti Končar zbog novih stvari, a i možda zbog novih izazova.”

“Uglavnom sve u svemu mi se jako svidjelo i smatram da se u Končaru može naučiti dosta pametnih i interesantnih stvari. Ovaj posjet predlažem svim budućim generacijama.”