Ostala rješenja monitoringa

Nudimo rješenja za specifične probleme i rješavamo pitanja koja naši kupci nisu mogli riješiti u prošlosti. Osim standardnih sustava, nudimo i nadzor s naglaskom na određene parametre ili kritične dijelove opreme.

 

Load Angle & Power Measurement System – LA&P

Sustav omogućuje izravno mjerenje kuta opterećenja generatora na temelju ključnog fazora i mjerenje električnih vrijednosti na generatoru.

Brošura

Rotor Winding Fault Detection Sensor

Rješenje omogućava otkrivanje kratki spoj između zavojnica u namotu uzbude rotora unutar zračnog prostora stroja uz znatno veći omjer cijene i performansi u odnosu na druge slične sustave.

Brošura

System for Turbine Generator Excitation Winding Shorted Turns Detection

Sustav provodi analizu magnetskog polja unutar zračnog prostora stroja za bolje upravljanje i pouzdano nadgledanje stroja.

Brošura

System for Detection of Excitation Winding Shorted Turns in Hydro Generator

Analizirajući magnetsko polje unutar zračnog prostora stroja, sustav pruža korisnicima informacije o potencijalnim kratkim zaokretima u stvarnom vremenu.

Brošura

Fault Detection Smart Sensor

Ovaj inovativni proizvod otkriva greške s najvećom razlučivosti zahvaljujući novoj metodi koja obrađuje signal dobiven iz zračnog raspora, gdje su pogreške najvidljivije i najlakše se otkriju.

Brošura
Pošalji Ne, hvala