Laboratorijska ispitivanja pomorske navigacijske opreme

Klijent

SIMRAD proizvodi rješenja za navigacijsku i komunikacijsku opremu i instrumente za svoju globalnu bazu kupaca. Tehnološki je lider koji svojim klijentima pruža najsuvremenija rješenja te jedan od vodećih tržišnih lidera u kategoriji elektroničkih proizvoda za pomorske namjene.

Izazov

Jedan od izazova bio je ubrzati proces uvođenja novih proizvoda na tržište i osigurati sukladnost proizvoda s europskim direktivama te njihovu sigurnost za uporabu. Kupcu je bio potreban pouzdanog partnera koji ima mogućnost ponuditi jednu ispitnu lokaciju (one-stop testing), te time smanjiti trajanje ispitivanja. Osim toga, kupac je tražio sve potrebne certifikati koji potvrđuju kvalitetu proizvoda i sukladnost s trenutnim tržišnim zahtjevima.

Rješenje

Na temelju zahtjeva klijenta provedeno je niz ispitivanja u našim laboratorijima. To je uključivalo usluge naših akreditiranih laboratorija uz osiguranje da klijent dobije sva potrebna izvješća u planiranom vremenu.

Sigurnosni zahtjevi

Potpuna usklađenost s relevantnim normama kao rezultat provedenih ispitivanja u našim laboratorijima, klijentu je omogućila lansiranje na tržište proizvoda koji zadovoljava sve potrebne sigurnosne zahtjeve. Budući da je klijent sustavno vodio razvoj testiranog proizvoda, svi zahtjevi su bili ispunjeni već prilikom prvog testiranja u našim laboratorijima. Dobra međusobna suradnja obiju strana omogućila je da se sva potrebna ispitivanja izvedu bez ikakvih problema, ispunjavajući očekivanja i zahtjeve našeg klijenta.

SIMRAD / Norveška

» Ispitivanje vibracija

» Klimatska ispitivanja

» EMC

» IP i IK ispitivanja

» Varijacije napajanja

» Sigurnosni zahtjevi

» Ekstremni uvjeti

» Sigurnosna udaljenost kompasa