Pridružite se našem timu

Uvijek smo otvoreni za upoznavanje nadarenih i ambicioznih ljudi koji su spremni za nove izazove i željni razviti svoja znanja i vještine. Želite li se pridružiti našem timu, pošaljite nam svoju prijavu na marketing@koncar-institut.hr.

KONČAR – Institut za elektrotehniku dinamično je poduzeće s dugogodišnjim iskustvom u područjima elektroenergetike, tračničkih vozila i željezničke infrastrukture, laboratorijskih i dijagnostičkih ispitivanja te certificiranja.

Nudimo vam radno okruženje gdje ćete imati prilike razviti svoje potencijale i unaprijediti svoje vještine. Nastojimo privući najstručnije i najbolje ljude koji donose novu perspektivu. Uz suradnju i timski rad gradimo atmosferu povjerenja, potičemo mentoriranje, savjetovanje i razmjenu ideja.

Pored izazovnih poslova, naknade za rad, dodatnih pogodnosti (laptop, mobitel itd.) i fleksibilne radne prakse, našim zaposlenicima omogućen je i kontinuirani osobni i profesionalni razvoj kroz programe obrazovanja i osposobljavanja.

Ako tražite uzbudljive mogućnosti za rast i razvoj Vaše karijere, pogledajte naše otvorene pozicije za posao u nastavku!

Stručni suradnik u Službi kvalitete   Ispitivač u Laboratoriju za EMC i sigurnost

Backend Software Developer – ASP.NET   C++ Developer   R&D Electrical Engineer