Sustav upravljanja i nadzora tračničkih vozila

Sustav upravljanja i nadzora tračničkih vozila – KonTCMS je hardverska i softverska platforma za sustave upravljanja i monitoringa tračničkih vozila. Osmišljena je i razvijena kao modularna platforma, lako prilagodljiva zahtjevima pojedinačnih klijenata.

Komunikacijska struktura unutar vozila temeljena na CAN, RS 485, Ethernet ili MVB (Multifunction Vehicle Bus) sučeljima omogućava besprijekornu komunikaciju među svim sustavima u vozilu.

Ovisno o vrsti vozila i zahtjevima, koriste se i WTB (Wired Train Bus) komunikacijska sučelja za komunikaciju između vozila spojenih u kompoziciju.

Modularna platforma omogućava ugradnju u različita tračnička vozila, tramvaje, električne i dizel-električne vlakove te lokomotive.

KonTCMS platforma je jedna od rijetkih na tržištu u potpunosti prilagođena modernizaciji starih vozila, poput diodnih ili tiristorskh lokomotiva.

Uspješno surađujemo s integratorima sustava kako bi stare lokomotive pripremili za sljedećih 20-30 godina rada. Nakon modernizacije, lokomotive su opremljene naprednim, digitalnim sustavima upravljanja te sučeljem vozač-stroj (Human-machine interface – HMI) sa zaslonima visoke rezolucije.

 • KonICNT


  KonICNT računalo upravljačnice tračničkog vozila.

  SAZNAJTE VIŠE

 • KonEMS


  Sustav mjerenja utroška električne energije.

  SAZNAJTE VIŠE

 • KonHMI


  Sučelje vozač-stroj, sastavni dio KonTCMS sustava.

  SAZNAJTE VIŠE

 • KONTRAC Distibuted I/O


  Distribuirane ulazno/izlazne jedinice za primjenu u industrijskim sustavima upravljanja

  SAZNAJTE VIŠE

 • KonVCU


  Upravljačko računalo vozila, glavni sustav upravljanja tračničkim vozilom.

  SAZNAJTE VIŠE

Brošura