KonHMI 102A: Sučelje čovjek-stroj

Nova generacija sučelja čovjek-stroj za tračnička vozila

Novo sučelje čovjek-stroj – KonHMI 102A, s dvostrukim dodirnim zaslonom, moderno je i inovativno rješenje za primjenu u željezničkim vozilima te različitim industrijskim sustavima.

Kompletno hardversko i softversko rješenje, moderan dizajn, zaslon osjetljiv na dodir, mogućnost potpune prilagodbe komunikacijskih sučelja i grafičkih prikaza te IP65 zaštita samo su neke od karakteristika ovog uređaja.

Moderan dizajn ⋅ Dodirni zaslon ⋅ Cjelovito HW&SW rješenje ⋅ Potpuno prilagodljiv 

KonHMI 102A dizajniran je za obradu intenzivnih grafičkih i digitalnih video aplikacija. Opremljen je snažnim NXP i.MX6 Quad procesorom s više perifernih opcija i varijantama prikaza. Sastoji se od dvije neovisne jedinice zaslona osjetljivog na dodir ugrađene u jedno integrirano kućište. Robusno kućište bez ventilatora dizajnirano je tako da uštedi prostor unutar montažnog stola. Uređaj udovoljava svim relevantnim željezničkim standardima i pouzdano funkcionira, čak i pod najtežim klimatskim uvjetima.

KonHMI 102A je odličan primjer fleksibilnosti platforme KonHMI koja omogućava prilagodbu mehanike i definiranje prikaza prema specifičnim potrebama korisnika te integraciju u različite industrijske sustave i vozila.

Grafički prikazi kreirani su pomoću GrapDisplay alata, softvera razvijenog za izradu grafičkih prikaza koji se isporučuje zajedno sa sučeljem, te zaokružuje KonHMI kao cjelovito rješenje koje zadovoljava sve potrebe korisnika.

Tehničke specifikacije:
Pošalji Ne, hvala