Elektromagnetska kompatibilnost i sigurnost

Laboratorij za elektromagnetsku kompatibilnost (EMC) i sigurnost je akreditirani laboratorij Laboratorijskog centra KONČAR-Instituta za elektrotehniku d.d.

Laboratorijski centar akreditiran je od strane Hrvatske akreditacijske agencije (HAA) prema HRN EN ISO/IEC 17025 za ispitivanja u području opisanom u Potvrdi o akreditaciji br. 1035 i za umjeravanja u području opisanom u Potvrdi o akreditaciji br. 2057, obuhvaćena s EA-MLA.

Akreditacija potvrđuje neovisnost i kompetetentnost laboratorija u pružanju usluga ispitivanja proizvoda korištenjem moderne ispitne i mjerne opreme prema zahtjevima normi i tehničkih specifikacija.

Laboratorij nudi usluge ispitivanja prema zahtjevima slijedećih Pravilnika i Europskih direktiva, odnosno hrvatskih i europskih normi:

POPIS NORMI BROŠURA

 • Elektromagnetska kompatibilnost


  Veliki broj elektroničkih uređaja mora biti u skladu s EMC Direktivom. Imamo nekoliko ispitnih dvorana te nudimo širok spektar akreditiranih ispitivanja.

  SAZNAJTE VIŠE

 • Sigurnost električnih uređaja


  Naše iskusno osoblje, postupci provjere i jedinstvena lokacija ispitivanja osiguravaju sigurne uređaje za svakodnevno korištenje.

  SAZNAJTE VIŠE

 • Radijska i telekomunikacijska oprema


  Svi uređaji koji koriste RF spektar moraju biti u skladu s Direktivom o radio opremi.

  SAZNAJTE VIŠE

 • Plinska sigurnost


  Posebna sigurnost krajnjih korisnika obuhvaća se Direktivom o plinskim uređajima koja predstavlja selektivni broj ispitivanja koja se odnose na osnovnu sigurnost plinske opreme i aparata.

  SAZNAJTE VIŠE

 


Pošalji Ne, hvala