Susret s našim novozaposlenim suradnicima

Tradicionalan susret novozaposlenih suradnika KONČAR – Instituta ponovno je organiziran za kolege koji su se u proteklom periodu pridružili našim timovima.

Tijekom proteklih godinu dana, pridružilo nam se čak 32 novih suradnika na različitim pozicijama u odjelima naših dviju poslovnih jedinica, Laboratorijskog centra i Digitalnih platformi i sustava, te zajedničkih službi.

Cilj ovog druženja bio je međusobno upoznavanje i povezivanje novozaposlenih suradnika te njihovo upoznavanje s menadžmentom i poslovanjem Instituta.

Na početku susreta, okupljene kolege je pozdravio predsjednik Uprave, dr. sc. Siniša Marijan koji je održao i kratku prezentaciju kojom im je detaljnije predstavio poslovanje, misiju, viziju i temeljne vrijednosti KONČAR – Instituta. Kolegama su se predstavili i član Uprave i direktor PJ Laboratorijski centar, dr.sc. Dalibor Filipović-Grčić, direktorica PJ Digitalne platforme i sustavi, dr.sc. Zlatka Tečec Ribarić i te upraviteljice zajednički službi Financija i računovodstva, Komercijalnih poslova, Kadrovskih i pravnih poslova, Kvalitete i informatike te Certifikacijske službe.

Nakon toga, s kolegama smo obišli Institut, odnosno posjetili smo našu prototipnu jedinicu te nekoliko naših laboratorija prilikom čega su naši novozaposleni suradnici imali priliku iz prve ruke saznati više o našim uslugama laboratorijskih ispitivanja te razvoju naših rješenja.