COVID-19: Poslovanje KONČAR – Instituta

Unatoč trenutačnom stanju s COVID-19 i usklađivanju poslovanja s novonastalom situacijom, obavješćujemo sve klijente i partnere kako KONČAR – Institut i dalje posluje. Uz redovito praćenje obavijesti i pridržavanje uputa nadležnih institucija te uzimajući u obzir ograničenja koja nam je ova situacija nametnula, spremni smo ispuniti zahtjeve naših klijenata i partnera. Pozivamo vas da nam se slobodno javite sa svojim upitima na koje ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Na temelju dugogodišnjeg iskustva, našim klijentima nudimo rješenja i usluge u područjima elektroenergetike, tračničkih vozila i željezničke infrastrukture, laboratorijskih i dijagnostičkih ispitivanja te certificiranja od kojih izdvajamo:

Kako bi naši korisnici laboratorijskih usluga, usluga certificiranja i inspekcije što manje osjetili posljedice nastale situacije, prilagodili smo pojedine aktivnosti i procedure. Detaljnije informacije nalaze se na sljedećoj poveznici.

OBAVIJEST KORISNICIMA LABORATORIJSKIH USLUGA TE USLUGA CERTIFICIRANJA I INSPEKCIJE O PRILAGODBI AKTIVNOSTI I PROCEDURA U UVJETIMA POSLOVANJA TIJEKOM EPIDEMIJE COVID-19

S vašim pitanjima vezanima uz izdvojena ili naša ostala rješenja i usluge, slobodno nam se javite putem naših kontakt obrazaca na web stranici ili putem maila info@koncar-institut.hr.

Vjerujemo kako će se ovo stanje epidemije što prije smiriti te ćemo se uskoro svi vratiti našim normalnim poslovnim i privatnim aktivnostima.